Practice


haha omg ;)

haha jag dog lite, känner ungefär samma som honom ... ;)
 

Fangirlar

Haha jag och Therese fangirlar här 😉


Dagens


Tävling med Sony

Vinn en ny Sony Xperia S eller ett par hörlurar. Gå in på länken här nedan för eller kicka HÄR. Allt ni behöver göra är att gilla sidan så är ni med !
 
<a data-id="50316" href="https://www.facebook.com/SonyNordic/app_409849979077704" id="post_links_3714599-50316">https://www.facebook.com/SonyNordic/app_409849979077704</a>

God Morgon

Är på väg till skolan nu, skolfoto idag . Wehå ! Eller ? Sneaky peak på dagens outfit


Grattis niall


Dagens

Dagens för skolfotografering


Nya Naglar

Vad tycks ? Jag kan inte bestämma mig om jag tycker om färgen :/


Make up store

Idag köpte jag en ny dag/ natt kräm från make up store. 385 :-


Dagens detaljer


Dagens


yolo

Tyckte verkligen om den hät bilden som är min söta vän Matildas :) 

nostalgi


i neeeeed !



Dom här två underbara topparan är från Go Jane. jädrans vad snygga , synd att det kostar att frakta dom från london bara ....

1D

hade så jäkla tråkigt igår så satt mest och löjlade mig webbcamen .. här är en bild, som jag lär ångra att jag lägger upp men jag måste börja bjuda på mig själv,sluta försöka vara så perfekt. let loooooooose and go crazy .. eller nått sånt ;)

tack för igår tjejer.

Igår könde jag mig som Emmelie igen för första gången på 2 veckor. Tack vare mina 2 bästa vänner. Kvällen var perfekt. Matlagning, VMA's , tjejsnack, william spetz livestream, double dream hands and feet dance. Allt var perfekt. Allt tack vare er. Nu känner jag mig tilräckligt stark igen för att orka fortsätta.
Arkiv

God morgon

haha såhär kul hade jag i går ;P Men gud vad fuuul :O
 
God morgon folket. I dag vaknade jag av att mamma skrek till inne från badrumet och när sanbbt flög upp ur sängen och sprang in i badrummet så håller vårt tak i tvärrstugan på att braka ihop.. Paniken uppstår. Pappa sitter hundvakt på andra sidan stan och kan inte komma, så 3 tjejiga tjejer ska försöka rädda situationen. Vi ringer en man istället ;)
Idag har jag ganska ont i ryggen och ska bara vila hela förmiddagen. Ikväll blir det eventuellt pizza och film kväll men vi får se,har väldigt ont och måste ta mig kommunalt vilket kan bli ett problem.. 
/em

glömde

glömde såklart säga vad det var.. ett migrän anfall( alltså förlamningen) sen var det alla stick i ryggen som gjorde mig sjuk.. så har massa mediciner och ska snart tillbaka för återkoppling,

Bra start...

ja, jag hade ju en bra start på hösten. Gick 4 dagar i skolan, var as glad, kände att jag äntligen kunde få börja om,glömma allt och få en ny start. Få glömma alla människor som svikit mig och hitta nya människor att våga lita på. Men ICKE. På torsdagen vid 6 tiden blev jag förlamad på hela vänster sida, pappa ringde vårdupplysningen, dom sa att vi skulle släppa allt och åka direkt till danderyds akuten. Där blev jag snabbt behandlad av en massa människor i vita kläder som på film. Efter någar minuter sa dom att dom misstänkte att det var en stroke. En stroke ?! 16 år gammal och har haft en stroke, kul... Efter ca 3 timmar med undersökningar, röntgens och en massa prat och väntan så kom dom in mitt i rum sa att det inte var nån stroke. Det kändes som att en sten släppte från mitt bröst. Men dom vill ha kvar mig under natten men att jag var för ung för att ligga på danderyd så det kom en ambulans och hämta mig och körde mig vidare till astrid lingrens sjukhus. När jag väl kom dit så skullle dom såklart göra samma undersökningar för att kunna fylla i sina papper ... Hamnade runt 3am i ett rum på neurointensiven. Dagen efter skulle dom ta ett ryggmärgprov, men pga av att jag har tränat sen jag var typ 4 så har jag tydligen för mycket muskler i ryggen  som gjorde det svårt att komma in i ryggen och hitta rätt. detta ledde till att dom behövde sticka mig 7 gånger istället för 1.Hoppas alal förstår min smärta.. Men dom lyckades inte och gav upp. under natten blev jag jätte sjuk och fick VÄRLDENS huvudvärk och spydde x antal gånger. VIlket gjorde att dom inte ville gå in i rygggen igen när jag  var vaken. så jag fick åka ner på operation så sövde dom ner mig och så fick dom ta ryggmärgsprovet. Blev ännu sjukare av detta viket gjorde att jag nästan låg i koma i en vecka. Nej men hade sån huvudvärk så låg med en ögonbindel i ett mörkt knäpptyst rum. jag kunde inte ens gå upp och gå på toa utan två personers hjälp. Äta kunde jag inte heller göra.. Så dropp blev det, och tydligen har jag små kärl så det var svårt att sätta en infart i min hand så där höll dom också på ett antal gånger.. Iaf fick åka hem efter en vecka på sjukhus, men har varit sängliggandes  i en vecka hemma, så har varit borta från verkligheten i 2 veckor. 
 
jätte bar start på mitt nya liv, vilket jag behöver börja om med för att kunna överleva tiden som tonåring. 

dirty dancing replik lånas

tonight i had the time of my life with my two best friends , i love you 
ni betyder så mycket mer än vad ni anar 

RSS 2.0